Indlæser Begivenheder

Bæredygtige bydele – Aarhus

Kort beskrivelse

Klimaet presser på! En international forskergruppe har netop udgivet rapporten: Climate Endgame: Exploring catastrophic climate change scenarios, der – i værste fald, men helt alvorligt forudser menneskehedens endeligt! Det er ikke for sjov! Helt nye livsformer og adfærd er påkrævet nu!

I og nord for Aarhus tager tre nye bydele NYE, Lisbjerg – Made in Aarhus og Æbeløen situationen alvorligt. Visionerne for bydelene for de kommende indbyggere afspejler en bæredygtig, balanceret livsform, hvor familie, fællesskab, natur og smuk arkitektur er i centrum.

Du inviteres til Meet2Build – Bæredygtige NYE, Made in Aarhus og Æbeløen den 9. – 10. november med præsentation af disse visionære, bæredygtige bydele, der godt kunne være foregangsprojekter for, hvordan vi alle kommer til at leve og bo i fremtiden.

Detaljer

Start:
9. november
Slut:
10. november
Pris:
Gratis – 16.800,00DKK

Sted

Aarhus
8200

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Leverandør billet - Bæredygtige bydele
16.800,00 DKK ekskl. moms
1 tilgængelig
Arkitekt billet - Bæredygtige bydele
0,00 DKK ekskl. moms
4 tilgængelig

Yderligere info

Kom med på turen og få førstehåndsindblik i bæredygtig arkitektur, byplanlægning og klimasikker indretning af byrummet, innovativt materialevalg kombineret med genanvendelse i projekterne, så aftrykket bliver mindst mulig – og den daglige trivslen for indbyggerne bliver allerstørst!

Skriv til os for mere information

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.