Meet2Build 2021, Azerbaijan

Skriv til os for mere information

Hvor

Baku, Azerbaijan

Hvad

Lokal og international verdensarkitektur, unikt landskab og spændende kultur

Hvornår

7. - 13. oktober

Kort beskrivelse

Azerbaijans oprindelige persiske navn Aturpatakan oversættes til “Stedet, hvor den hellige ild findes”. Ordet Azer betyder på persisk ”ild”, formodentlig udsprunget af landets geologi, der især i bjergområderne viser sig med flammer – som små dragetunger, der titter frem i landskabet og bliver næsten mytisk.

Arkitektonisk byder Azerbaijan på en omskiftelig rejse gennem historien. Hovedstaden Baku kan inddeles i fire for-skellige arkitektoniske stilarter: Den middelalderlige indre by, de ekstravagante bygninger fra perioden omkring den første olieudvinding, de sovjetiske bykvarterer fra USSR-tiden og endelig de moderne og futuristiske bygninger, der er opført i vor tid.

Hver epoke har sin sjæl og tilsammen illustrerer de Azerbaijans sammensatte og turbulente historie, der samtidig ligger til grund for landets spændende udvikling fremadrettet. Kom med til Azerbaijan og vær blandt de første til at opleve det hele på nærmeste hold – både lokal og international verdensarkitektur, unikt landskab og spændende kultur i et af de “nye” lande mod øst.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.