Indlæser events

Leverandørnetværksmøde

Kort beskrivelse

Eksklusivt for Meet2Build-netværkets leverandørmedlemmer. Det er EPI Danmark, der lægger deres velegnede, flotte lokaler til. Hovedemnet på dette møde bliver introduktionen af Meet2Build/Intree netværks-app, der har været længe undervejs. NU er den klar! Og Mikkel Frederiksen fra Intree er klar til at hjælpe med installeringen af app’en fra AppStore, så vi alle kan komme godt i gang. I øvrigt afholder Intree et motionsløb, hvor overskuddet går til Psykiatrifonden. Se nærmere info her, hvis det kunne have interesse.

På leverandørnetværksmødet præsenterer vi netværkets nye medlemmer, fortæller om årets øvrige spændende aktiviteter og planer og der vil være lejlighed til at netværke med de andre gode netværkskolleger.

 

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. marts
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Gratis

Sted

EPI Danmark
Høffdingsvej 34, C2
Valby, 2500
+ Google Maps

Arrangør

Meet2Build

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Yderligere info

Skriv til os for mere information

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.