Indlæser events

SCANDIC SPECTRUM – intelligent bagage-håndtering

Kom med og se det flotte nye Scandic Spectrum, der er tegnet af Dissing + Weitling, som et udadvendt hotel, som bidrager til et attraktivt nærmiljø.

Vi får præsenteret visionerne bag hotelprojektet af Daniel V. Hayden, partner og arkitekt maa, Dissing + Weitling. Desuden får vi et indblik i, hvordan hotellet og virksomheden Renz sammen løser gæsternes kuffertproblemer en gang for alle.

Den kendte hotelkæde, Scandic, har investeret i særlig løsning til kuffert- og bagageopbevaring, så hotelgæster og besøgende altid kan få adgang til deres ejendele. Der sker i et nyt samarbejde med Renz, som er en virksomhed, der egentlig er kendt for sine elektroniske postkasser.

Den sidste dag på ferien eller weekendturen kan nemt blive en besværlig omgang, hvis man skal rende rundt med sin bagage, fordi man allerede er checket ud af sit hotelværelse. Men det problem tager Scandic Spectrum nu et endeligt opgør med.

Hotellet, der er et af Danmarks største, ligger på Kalvebod Brygge i København. I den imponerende bygnings kælder har man installeret et system af kuffertbokse i forskellige størrelser, der kan rumme de besøgendes ejendele, når de enten skal udforske byen, besøge hotellet wellnessområde eller til konference.

Gratis adgang for fagfolk.

 

Eftermiddagens program:

15.00 – 15.05 Ankomst
15.05 – 15.15 Velkomst v/Carina Bruun, direktør, Meet2Build.
15.15 – 15.35 Præsentation af Scandic v/Karsten Feldvang Nielsen, F&B Direktør, Scandic Hotels
15.35 – 15.55 Præsentation af bagagehåndtering v/Kenneth Steinmetz, adm. direktør & Lizette Hilaire, Key Account Manager, RENZ – intelligent boxes.
15.55 – 16.40 Projektpræsentation af Scandic Spectrum ved Daniel V. Hayden, Partner, Architect MAA, Dissing+Weitling.
16.40 – 17.00 Forfriskning og netværk.
17.00 – 18.00 Ekstra netværkstid – tak for i dag.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
6. februar
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis

Sted

SCANDIC SPECTRUM
Kalvebod Brygge 10
København V, 1560

Arrangører

Meet2Build
RENZ

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.