Indlæser events

SCANDIC SPECTRUM – intelligent bagagehåndtering

Kort beskrivelse

Kom med og se det flotte nye Scandic Spectrum samt hvordan hotellet og virksomheden Renz sammen løser gæsternes kuffertproblemer en gang for alle.

Den kendte hotelkæde, Scandic, har investeret i særlig løsning til kuffert- og bagageopbevaring, så hotelgæster og besøgende altid kan få adgang til deres ejendele. Der sker i et nyt samarbejde med Renz, som er en virksomhed, der egentlig er kendt for sine elektroniske postkasser.

Den sidste dag på ferien eller weekendturen kan nemt blive en besværlig omgang, hvis man skal rende rundt med sin bagage, fordi man allerede er checket ud af sit hotelværelse. Men det problem tager Scandic Spectrum nu et endeligt opgør med.

Hotellet, der er et af Danmarks største, ligger på Kalvebod Brygge i København. I den imponerende bygnings kælder har man installeret et system af kuffertbokse i forskellige størrelser, der kan rumme de besøgendes ejendele, når de enten skal udforske byen, besøge hotellet wellnessområde eller til konference.

Fri adgang for fagfolk.

 

Detaljer

Dato:
6. februar 2024
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

SCANDIC SPECTRUM
Kalvebod Brygge 10
København V, 1560 Danmark

Arrangører

Meet2Build
RENZ

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet - Netværksmøde - Renz
0,00 kr. ekskl. moms
Ubegrænset

Yderligere info

Eftermiddagens program:
15.00 Ankomst og velkomst ved Meet2Build.
15.15 Præsentation af SCANDIC SPECTRUM.
16.00 Præsentation af hotellets intelligente funktioner herunder bagagehåndtering.
16.30 Spørgsmål og netværk.
17.00 Farvel og tak for i dag – ekstra netværkstid til kl. 18.00.

Skriv til os for mere information

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.