HQ/Domicil – CPH 2020

23. - 24. september 2020 Kom med og oplev inspirerende projekter som Carlsberg, Danske Bank, DFDS og Ferring. Projekterne præsenteres af de ansvarlige arkitekter, bygherrer m.fl. Arrangementet er udsolgt.

Skriv til os for mere information

Hvornår

23. - 24. september 2020

Hvor

HQ/Domicil 2020, København

Hvad

Besøg spændende og innovative hovedsæde- og kontorbyggerier.

Kort beskrivelse

En virksomheds hovedsæde har betydning fra mange vinkler. Bygningens facade og omgivelser viser virksomhedens ansigt udadtil – og indenfor afspejler design og indretning virksomhedens identitet og sjæl. Bygningens funktionalitet og indretningens flow er afgørende for arbejdsprocesser, medarbejdertilfredshed og dermed produktivitet. På samme måde er stil og udtryk afgørende for medarbejdernes stolthed og kundernes attraktion ved virksomhed og brand.

Meet2Build inviterer til 1½-dags studie- og netværkstur for 15 udvalgte arkitekter og 10 leverandører med besøg på flotte HQ/domicilbyggerier, der på hver sin måde er eksempler på projekter, der har taget hånd om ovennævnte elementer. Kom med og oplev inspirerende projekter som Carlsberg, Danske Bank, DFDS og Ferring. Projekterne præsenteres af de ansvarlige arkitekter, bygherrer m.fl.   

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.