d line

d line er en moderne dansk designvirksomhed, som udvikler og håndforarbejder bæredygtige og holdbare arkitektoniske løsninger til døren og badeværelset i syrefast rustfrit stål af højeste kvalitet. Vi vægter vores produkters renommé om at leve evigt enormt højt, fordi vi mener, at alt, der er mindre end fremragende i sit design og håndværk, simpelthen er spild – ikke kun økonomisk, men også ressourcemæssigt. I dag ses vores tilgang til bæredygtighed som en 20 års garanti på vores produkter. Denne forpligtelse strækker sig til lokalt og ansvarligt indkøb af vores stål, lav-emission håndforarbejdning og til en LEAN fabrik, der aldrig producerer mere end det, der kræves. Ved udgangen af ​​2023 har vi EPD-certificeringer på vores topproduktkategorier, ISO 14001 certificeringer i vores produktionsfaciliteter, og vi har innoveret yderligere inden for bæredygtig emballage og råmateriale.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoClaus Dennis
Sales Manager Scandinavia
cdi@dline.com
0046760382505

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.