Derbigum

Derbigum
Derbigum er blandt de førende inden for cirkulærer tagpap-løsninger. Løsningerne er unikke i forhold til kvalitet og totaløkonomi. Derbigum importeres af Eurotag Danmark A/S og monteres udelukkende gennem et landsdækkende netværk af professionelle Derbigum tagdækkere, som er autoriserede gennem uddannelse og tagskoler i Danmark og Belgien. Tæt Tag konceptet er en garanti for, at hele arbejdet med et tagpap-tag sker professionelt hele vejen fra den første kontakt, til mange år efter at taget er lagt.

Cirkulærer tagpap tage
I Derbigum tænker vi miljø og bæredygtighed ind i alt hvad vi laver. Også vores 100% genanvendelige tagpap-løsninger, der reducerer bygningers energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug. Som eksempel på at Derbigum produceres med gode miljøintentioner har man i Belgien besluttet at opstille vindmølle, der kan forsyne fabrikken med den energi der bruges til produktion af Derbigum. Vi kan ud fra ovenstående i dag tilbyde nogle af markedets mest cirkulærer tagpapprodukter, hvori egen genanvendte materialer indgår. Dette dokumenteres blandt andet i form af vores EPDér. Ligeledes kan vi bryste os af at vi udover dette, er Cradle-toCradle certificeret på vores Derbigum NT produkt.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoUlrik Hoffmann
Salgs- & Projektchef
uh@eurotag.dk
20135026

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.