Dux Tæller – og adgangssystemer

Over 25 år har vi leveret billet-og adgangskontrol samt omklædningsfaciliteter i Skandinavien.

Dux Tæller- og Adgangssystemer forhandler adgangssystemer fra Østrigske Gotschlich og skabe og interiør fra KUPAN som er en af Europas største leverandører af løsninger i højtrykslaminat ”HPL”.

Gotschlich fremstiller adgangsmøller, indgangssluser til stadions, svømmefaciliteter, events og forlystelsesparker, virksomheder og butikker. Gotschlich producerer i højeste kvalitet og funktionalitet.
Kupan producerer omklædningsskabe, toiletkabiner, laboratorieinteriør og døre i innovativt design. Idrætsfaciliter, skoler, indkøbscentre, hoteller og hospitaler er blot nogle eksempler på anvendelse. Produkterne er vedligeholdelsesfri og de selvlukkende hængsler er specielt udviklet af Kupan.

Kupan leverer holdbare løsninger i fremtidens design og med de nyeste teknologier. Der kan vælges mellem mange farver, mønstre og finish.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoMikael Andersen
Indehaver/Owner
ma@duxtaeller.dk
40311161

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.