Ege Carpets A/S

Design af smukke tæpper til en bæredygtig fremtid
Vi lever for at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Ved løbende at nytænke produktionsmetoderne og bane vejen for kreativt design tror vi på at gøre bæredygtighed til et smukt valg.

Det hele startede i 1938 med vores grundlæggers iværksætterånd. Han forestillede sig og virkeliggjorde nye tæppekreationer ved at væve kunsttraditioner ind i håndværk af industriel kvalitet. Han gjorde en dyd ud af vedholdenhed, idet han mente, at hvis du bliver ved og arbejder hårdt, er alt muligt.
Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har det altid været vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling. Ved konstant at udfordre produktionskonventionerne kræver vi utålmodigt mere af i dag for at sikre, at vi skaber en bedre fremtid – et tæppe ad gangen.

Med en stærk dansk arv og global rækkevidde stiler vi efter at være den trendsættende leverandør til markedets mest krævende sektorer. Ved at tilføre designprocessen frihed og fleksibilitet bliver hvert tæppe en mulighed for at øge livskvaliteten og skabe mere, der er smukt at se på.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoJohannes Nørgaard
Distriktschef Contract
jn@egecarpets.com
40824490
logoPeter Wang Hansen
Hospitality Manager Denmark
pwh@ege.dk
40457007

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.