FAGERHULT

Fagerhult er i dag en af Europas ledende belysningskoncerner med cirka 4900 ansatte og virksomheder i rundt 30 land. Fagerhult har etableret salgsorganisationer i Europa, Asia og Australia. Målet er altid, at vores belysningsløsninger skal gøre en forskel i folks hverdag og liv, hvad enten det er på arbejdspladsen, på hospitalet, i skolen eller i andre offentlige miljøer.

Desuden har vi siden 2020 haft ambitiøse bæredygtighedsmål, FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling er retningsbestemmende for vores bæredygtighedsarbejde og for hvordan vi bidrager til samfundet. Vi ønsker blandt andet, at vores armaturer skal bestå af 80% vedvarende eller genanvendelige materialer inden 2030.

Fagerhult Danmark har hovedkontor i Albertslund, med 19 ansatte, hvor vi dækker hele landet. Vi har været en produktionsvirksomhed i mere end 75 år, og vi har altid været omhyggelige med detaljer, design og kvalitet.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoJeannett Kristjansson
Belysningsrådgiver
Jeannett.Kristjansson@fagerhult.dk
23999011
logoSteen Jørgensen
Belysningsrådgiver - Lys - Connectivity
steen.jorgensen@fagerhult.dk
23999002
logoLars Bjernemose
Country Manager, Lighting Solutions
Lars.Bjernemose@fagerhult.dk
23999016

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.