Swisspearl

Hos Swisspearl arbejder vi hver dag på at fremme mere bæredygtigt byggeri
Som én af byggebranchens førende leverandører, ser vi det som vores ansvar at drive udviklingen i den rigtige retning. Vi er partnere med pionerer inden for branchen, og vi arbejder for gennemsigtighed og håndgribelige løsninger i vores fælles indsats for at sikre en bedre og mere bæredygtigt verden.

Derfor skal vi bygge bæredygtigt
Verden har brug for, at vi tænker grundigt over, hvordan vi agerer – det gælder også i byggebranchen. Klimaændringer, tab af biodiversitet og begrænsede ressourcer kræver en hurtig overgang til ansvarligt, holistisk byggeri. Dette ansvar er noget, vi alle deler.
For Swisspearl betyder det, at vi skal opfylde nutidens behov, uden at det har en negativ indvirkning på fremtidige generationer. Det handler i bund og grund om at være lidt bedre i dag, end vi var i går. På disse sider kan du læse mere om vores produkter og vores arbejde.

  • Miljøvaredeklarationer (EPD’er) for Swisspearls produkter er alle verificeret af tredjeparter.
  • Vi leverer byggematerialer og komponenter, der tilfører kvalitet til bygninger, der lever op til DGNB, BREEAM, LEED, Svanemærket og Sunda Hus.
  • Vores produkter vurderes og optages i databaser over materialer til bæredygtigt byggeri i Danmark, Norge, Sverige og Holland.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoArne Vestbjerg
Chefkonsulent Arkitekter - Nord- og Midtjylland
arne.vestbjerg@swisspearl.net
40347016
logoJonas Grøndal
Projektkonsulent/Project Consultant
jonas.grondal@swisspearl.net
24289844
logoHanne Legere
Projektkonsulent Arkitekter - Sjælland og Bornholm
hanne.legere@swisspearl.net
23398910

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.