Transsylvanien – “Den store tur”

Kort beskrivelse

Transsylvanien er nok mest kendt for sin berygtede grev Dracula og det legendariske slot i byen Bran. Imidlertid byder regionen og hele Rumænien på så meget mere, at man bliver meget overrasket. Overrasket over f.eks. den store fokus på bæredygtighed, dyre- og naturvelfærd samt nogle meget flotte og nytænkende projekter inden for eksempelvis workspace og hospitality. Turen starter med fly til Bukarest, hvorfra vi kører nordpå til Bran, Sighisoara og til slut i Cluj, der er hovedby i Transsylvanien. 


Tidligere
Næste

Hvornår

20. – 27. september

Hvor

Transsylvanien

Hvad

Den store tur

Meet2Build inviterer den 20. – 27. september til det legendariske område Transsylvanien, som alle kender, men som de færreste lige kommer forbi. Som deltager får du muligheden for at skabe og forstærke faglige og personlige relationer til de øvrige deltagere. I både historiske, enestående, men også overraskende og meget trendy rammer giver vi mulighed for helt unikke oplevelser,
som deltagere på turen aldrig vil glemme og altid vil have til fælles.

Skriv til os for mere information

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.