Indlæser Begivenheder

Cirkulær økonomi og indeklima – København

Cirkulær økonomi går ud over blot at revurdere vores “brug-og-smid-væk”-kultur og dækker alle stadier af et produkts livscyklus, fra råstofudvinding til genbrug og bortskaffelse. Målet er at minimere affald og maksimere genanvendelsen, hvilket reducerer miljøbelastning og ressourceforbrug 🌍

Kemikalier og afgasning fra byggematerialer kan påvirke helbredet negativt, hvilket gør det vigtigt at vælge materialer, der afgiver færrest mulige skadelige stoffer.

Brug af lavemissionsprodukter og effektive ventilationssystemer kan bidrage til et sundt indeklima ved at sikre god luftkvalitet og reducere eksponeringen for skadelige stoffer ♻️

Indlægsholderne Rikke Lyhne Jensen, Sustainability Manager og Louise Agersnap Scherer, MS, Environmental Management and Sustainability Sceince hos Gabriel giver os indgående forståelse af indeklimaets betydning for sundhed og velvære.

Arrangementet har fokus på centrale faktorer for de miljømæssige og sundhedsmæssige påvirkninger af de materialer og produkter, som anvendes i en bygnings interiør. I forhold til interiør er især kemikalier og afgasning fra materialer væsentlige faktorer.

 

Eftermiddagens program:

15.00 – 15.05 Ankomst.
15.05 – 15.20 Velkomst v/Carina Bruun, direktør, Meet2Build.
15.20 – 16.00 Foredrag Cirkulær økonomi og indeklima v/Rikke Lyhne Jensen
Sustainability Manager, Gabriel og og Louise Agersnap Scherer, Master of Science – MS, Environmental Management and Sustainability Sceince + Q&A.
16.00 – 16.30 Workshop, gruppe præsentationer og afrunding.
16.30 – 17.00 Fortsat sparring,  forplejning og netværk.
17.00 – 18.00 Ekstra netværkstid – tak for i dag.

Kom med og bliv klogere på fremtidens krav og muligheder i forhold til kemikalier og afgasning fra materialer i arkitektur og design.

Gratis adgang for fagfolk og medlemmer af Meet2Build.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
3. september
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Free

Sted

Gabriel Showroom
Christianshavns Kanal 4
København K, 1406
Telefon
+45 4213 4520
Se Sted hjemmeside

Arrangører

Meet2Build
Gabriel

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.