Om os

Meet2Build

Gennem Meet2Build-arrangementer, konferencer, netværksaktiviteter og -rejser i Danmark og i verden, får du opbygget og styrket dit faglige netværk, hvad enten du er materialeforhandler eller -producent, arkitekt, landskabsarkitekt, space planner, indretningsarkitekt, ingeniør eller anden form for rådgiver. Alle Meet2Build-aktiviteter er målrettet netværk med fokus på den faglige sparring, den professionelle kompetence og den personlige relation.

Hos Meet2Build er ansvar og bæredygtighed afgørende værdier. Vore arrangementer og rejser vil altid stræbe efter at behandle vor jord og vore medmennesker med ansvarlighed og respekt.

Ejerkredsen bag Meet2Build består af Torben Hasselbalch og Carina Bruun.

Torben Hasselbalch har bred erfaring som selvstændig leverandør til byggebranchen med daglig kontakt til arkitekter, rådgivere, entreprenører og bygherrer i mere end 30 år. I forhold til Meet2Build-konceptet har Torben været med siden den første netværksrejse i 1998 med Arkitec  som det hed dengang.  Siden da har Torben deltaget i samtlige store ture og været en del af konceptudviklingen gennem alle årene. 

Den daglige ledelse af Meet2Build varetages af Carina Bruun, der har en baggrund som cand. merc. og gennem hele sin karriere har arbejdet med netværk og B2B-relationer – de seneste 12 år med særligt fokus på byggebranchen, hvor hun har skabt netværket og organiseret arrangementer og rejser både for mindre og større grupper lokalt og globalt.

Bliv medlem i dag

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.