Om os

Meet2Build

Meet2Builds kerne er netværket, der består af byggevareleverandører,  arkitekter, rådgivere, bygherrer m.fl. 

Alle Meet2Build-aktiviteter er målrettet netværk med fokus på den faglige sparring, den professionelle kompetence og den personlige relation.

Gennem Meet2Build-arrangementer, konferencer, netværksaktiviteter og -rejser i Danmark og i verden, får du opbygget og styrket dit faglige netværk, hvad enten du er materialeforhandler eller -producent, arkitekt, landskabsarkitekt, space planner, indretningsarkitekt, ingeniør eller anden form for rådgiver. 

Hos Meet2Build er ansvar og bæredygtighed afgørende værdier. Vore arrangementer og rejser vil altid stræbe efter at behandle vor jord og vore medmennesker med ansvarlighed og respekt.

Vores statement er:
“People do business with people they know, like and trust”

Carina Bruun - medarbejder hos Meet2Build

Carina Bruun

Direktør / medejer

Carina Bruun varetager den daglige ledelse af Meet2Build.

Carina har en baggrund som cand. merc. og har gennem hele sin karriere har arbejdet med netværk og B2B-relationer – de seneste 14 år med særligt fokus på byggebranchen, hvor hun har skabt netværket og organiseret arrangementer og rejser både for mindre og større grupper lokalt og globalt.

Carina har en særlig evne til at spotte, hvad der rører sig i branchen og kan med stålfast omhu få brikkerne til at falde på plads, når et spændende arrangement eller program skal tage form. Derfor har hun altid overraskelser i ærmet, når et event afholdes.

cb@meet2build.dk
+45 4144 4140

Torben Hasselbalch

Medejer

Torben Hasselbalch har bred erfaring som selvstændig leverandør til byggebranchen med daglig kontakt til arkitekter, rådgivere, entreprenører og bygherrer i mere end 30 år.

I forhold til Meet2Build-konceptet har Torben været med siden den første netværksrejse i 1998 med Arkitec, som det hed dengang. 

Siden da har Torben deltaget i samtlige store ture og været en aktiv del af konceptudviklingen gennem alle årene. 

Ved siden af Meet2Build driver Torben virksomheden Tech-Service og alt hans knowhow kommer Meet2Build til gode. Torben har en særdeles stort netværk i branchen og ved om nogen, hvad et godt netværk betyder, når projekter aftales og efterfølgende gennemføres optimalt for alle involverede..

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.