Indlæser events

UDSOLGT – Athen – Interiør & Design 2023

Kort beskrivelse

Alle har kendskab til den græske, økonomiske krise, der efterhånden har varet mere end et årti. Det er også en kendt sag, at det ofte er i krisetider, at kreativitet og nytænkning for alvor bringes i spil, når tingene er turbulente.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
9. maj
Slut:
13. maj
Pris:
6.500,00kr. – 38.600,00kr.

Sted

Athen
Greece + Google Maps

Arrangør

Meet2Build

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Yderligere info

Det er præcist, hvad der er sket i den græske hovedstad! Der er i disse år en overvældende antal projekter inden for hospitality, office, residential og culture, hvor den unge generation af græske arkitekter og indretningsarkitekter kommer med deres forskellige, meget overbevisende bud på, at krise slet ikke behøver at være faglig. Glæd dig til en helt ny vinkel på Athen, som du garanteret aldrig har oplevet byen før!

Skriv til os for mere information

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.