Indlæser Begivenheder

Bodø/Fauske 2024

Meet2Build inviterer på en spændende tur til Nordland, Norge. Vi fokuserer på Bodø og Fauske, der byder på imponerende natur, innovative byggeprojekter, blandt andet det profilerede projekt NY BY – NY FLYPLASS og andre arkitektoniske perler.

Bodø er Nordlands hovedstad og Europæisk Kulturhovedstad 2024. Fauske er kendt for sit marmor og fokus på bæredygtighed. Ud over professionelle udvekslinger vil turen give mulighed for at opleve det unikke nordnorske landskab og kultur gennem sejlture, vandreture og måske, hvis naturen vil, observation af hvaler og nordlys.

Bodø/Fauske 2024 er en netværksrejse for direktører, beslutningstagere og ledere med fokus på arkitektur, by- og ejendomsudvikling. Der er blot 20 eksklusive pladser på turen, så tøv ikke med din tilmelding.

Kom med på en uforglemmelig rejse, der udvider dine horisonter og dit netværk både professionelt og personligt.

• Oplev sommeren nord for polarcirklen
• Sejl i RIB-båd på de betagende norske fjorde
• Få indblik i udviklingen af Bodø som avanceret SMART-city
• Indkvartering i enkeltværelse på den nyåbnede, cirkulære luksushotel WOOD HOTEL (i kæde med VILA COPENHAGEN del af Strawberry Groups Quality Hotel™) inkl. jacuzzi med udsigt til smukke norske fjelde
• Besøg et ægte marmorbrud i Fauske med den smukke Norwegian Rose-marmor
• Få stærkt netværk med rejsefæller, der repræsenterer bygherrer, tegnestuer, byggevareleverandører m.fl.

Detaljer

Start:
26. august
Slut:
29. august
Pris:
16.750,00kr.

Arrangør

Meet2Build

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Bodø/Fauske 2024
16.750,00 kr. ekskl. moms
2 tilgængelig

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.