Indlæser Begivenheder

Det gode projekt – samarbejdet mellem arkitekt, håndværker og leverandør

I vores branche ved vi alle, at nøglen til succes ligger i det optimale samarbejde. Derfor inviterer vi dig til et inspirerende arrangement, hvor indlægsholderne er en håndværker, en arkitekt og en leverandør. De vil dele deres erfaringer og diskutere de udfordringer, der kan opstå, hvis samarbejdet ikke er på plads.

Arrangement har temaet Det gode projekt – samarbejdet mellem arkitekt, håndværker og leverandør.

Indlægsholdere er

  • Martin Nørager, Indehaver, Nørager Byg
  • Lars llsøe, Arkitekt og ejer af tegnestuen Cintu
  • Helle Haslund Hollen, CEO / Direktør og Visti Hollen, CSO / Partner, HH LUX

Vi tror på, at et enestående produkt ikke alene kan sikre succes. En korrekt installation og behandling er lige så afgørende, og det opnår vi kun gennem effektiv kommunikation og samarbejde. Ved at forventningsafstemme og yde kvalificeret rådgivning, kan vi sammen skabe projekter, der ikke bare møder, men overgår kundens forventninger.

Deltag i vores event og få indsigt i, hvordan man sammen fører projekter i mål med succes. Glæd dig til at opleve hvordan samarbejde kan forbedre både kundetilfredsheden og din egen arbejdsglæde og professionalisme. Tag del i diskussionerne og lad os sammen skabe bedre resultater og stærke referencer i branchen!

Program:
15.00 – 15.10 Ankomst og velkomst v/Carina Bruun, Meet2Build.
15.10 – 15.30 Præsentation af HH LUX v/Helle Haslund Hollen, CEO / Direktør.
15:30 – 15:50 Oplæg ved Martin Nørager, der deler sin viden om vigtigheden af samarbejde i håndværksbranchen og sin erfaring med at integrere produkter og løsninger i byggeprojekter.
15:50 – 16:10 Oplæg ved Lars Illsøe, der deler arkitektens perspektiv på samarbejde, herunder hvordan arkitektonisk vision og praktisk udførelse kan forenes til succesfulde projekter.
16:10 – 16:20 Netværkspause med forfriskninger og sødt fra HH LUX
16.20 – 16.40 Workshop: Det gode samarbejde mellem et projekts aktører: Fokus på at identificere fælles problematikker og finde løsninger.
16:40 – 17:00 Afrunding og opsummering på workshoppen.
17.00 – 18.00 Fortsat netværk med mulighed for dels at fortsætte debatten og dels at høre mere om HH LUX.
18.00 Tak for i dag.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
22. maj
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis

Sted

HH Lux
Skovmosevej 1C
Hobro, 9500 Danmark
+ Google Maps

Arrangører

Meet2Build
HH Lux

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.