Indlæser events

Kropssprog – lær at læse adfærd og afkode kommunikation

Morten Kragh-Sørensen er en af Danmarks førende eksperter i forhandlingsteknik, salgspsykologi og kropssprog og har undervist i mere end 15 år. Mortens store erfaring fra erhvervslivet, kombineret med en solid teoretisk viden og en unik formidlingsevne, sikrer, at kurserne skaber reel værdi for deltagerne.

Morten er uddannet jurist med speciale i forhandling og konfliktløsning, og derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for salg og forretningsudvikling. Salg har været et gennemgående tema i Mortens karriere og hans erfaring spænder fra detailsalg til salg af komplekse B2B-løsninger og rådgivningssalg, både i marken og senere som både salgschef og salgsdirektør. Sideløbende med sin karriere har Morten undervist sælgere både i Danmark og internationalt og har blandt andet fungeret som certificeret Sales Trainer for Apple.

Program for eftermiddagen:

15.00 Ankomst og velkomst v/Carina Bruun, Meet2Build
15.10 Status og aktiviteter i netværket.
15.30 Fagligt indlæg ved Morten Kragh-Sørensen. Mortens passion er at lære andre, hvordan man læser menneskers adfærd og afkoder kommunikationen i salgs- og forhandlingssituationer.
17.00 Hygge og netværk med let forplejning, hvor der er mulighed for yderligere sparring.
17 – 18-ish Tak for i dag.

Detaljer

Dato:
16. april
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis

Sted

EPI Danmark
Høffdingsvej 34, C2
Valby, 2500
+ Google Maps

Arrangører

Meet2Build
EPI Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet - medlem
Medlemmer af Meet2Build kan deltage i mødet. Vælg ønskede antal billetter og udfyld deltagerinfo.
0,00 kr. ekskl. moms
Ubegrænset

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.