Indlæser Begivenheder

Kropssprog – lær at læse adfærd og afkode kommunikation

Morten Kragh-Sørensen er en af Danmarks førende eksperter i forhandlingsteknik, salgspsykologi og kropssprog og har undervist i mere end 15 år. Mortens store erfaring fra erhvervslivet, kombineret med en solid teoretisk viden og en unik formidlingsevne, sikrer, at kurserne skaber reel værdi for deltagerne.

Morten er uddannet jurist med speciale i forhandling og konfliktløsning, og derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for salg og forretningsudvikling. Salg har været et gennemgående tema i Mortens karriere og hans erfaring spænder fra detailsalg til salg af komplekse B2B-løsninger og rådgivningssalg, både i marken og senere som både salgschef og salgsdirektør. Sideløbende med sin karriere har Morten undervist sælgere både i Danmark og internationalt og har blandt andet fungeret som certificeret Sales Trainer for Apple.

Program for eftermiddagen:

15.00 Ankomst.
15.10 Velkomst v/Carina Bruun, Meet2Build.
15.20 Præsentation af EPI Danmark.
15.30 Keynote Speaker Morten Kragh-Sørensen.
16.30 Strække-ben pause og forfriskninger.
16.45 Fortsat foredrag – inkl. interaktiv workshop.
17.30 Q&A’s og tid til netværk.
18.00 Tak for i dag.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
16. april
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis

Sted

EPI Danmark
Høffdingsvej 34, C2
Valby, 2500
+ Google Maps

Arrangører

Meet2Build
EPI Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.