Indlæser events

Mallorca Interiør & Design 2024

Overnatning på det charmerende 4-stjernede Hotel Basilica i Palma, med en blanding af moderne komfort og historisk charme. Inkluderet er et besøg ved Jørn Utzons berømte Can Lis på Mallorcas klippekyst, der tilbyder indsigt i den danske arkitekts arbejde. Turens 1:1-møder mellem indretnings-/arkitekter og leverandører afholdes i kunstcenteret CCA Andratx, med fokus på samtidskunst og omgivende natur. Programmet omfatter ligeledes et kig på transformationen af et gammelt slot Castillo Pórtol til luksus hotel og andre indretningsprojekter på øen. Turen byder desuden på tid til at nyde Mallorcas natur fra azurblå bugter til frodige bjerglandskaber, og er en unik mulighed for at styrke netværk og dele viden inden for arkitektur og design i et afslappet miljø.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
12. maj
Slut:
16. maj
Pris:
6.240,00kr. – 44.500,00kr.

Arrangør

Meet2Build

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.