Indlæser events

Biophilic Design – from ego to eco-architecture

Ved eksempler på projekter fra store arkitekter gennem tiden viser arkitekt Liesbeth Reekmans, hvordan naturen altid har været et vigtigt aspekt i bygninger og zoomer yderligere ind på nogle konkrete nutidige projekter. Hun forklarer og illustrerer, hvordan naturlige aspekter i stigende grad vil blive en del af vores byggede miljø og hvilke positive effekter dette kan medføre!

Biophilic Design er en anvendt tværfaglig videnskab baseret på forskning omkring den medfødte forbindelse, vi som mennesker har til naturen, som vi bruger til at designe miljøer med. Arkitekturen kan genoprette vores forbindelse med naturen, så mennesker kan genoprette sig selv. Integration af naturlige elementer i det byggede miljø har en betydelig positiv indvirkning på menneskers velbefindende, mentale og fysiske sundhed, produktivitet og kreativitet.

Det starter med at øge bevidstheden og tilbyde alternativer. Alternativer, som vi måske har glemt gennem menneskets evolution, men som vi stadig har en forbindelse til. Og som vi kan integrere i design gennem designmønstre og finde i en række reference projekter.

Program

15.00 Ankomst
15.10 Velkomst v/Carina Bruun, Meet2Build
15.20 Præsentation af leverandørværterne SQUARELY COPENHAGEN og Wehlers
15.35 Keynote Speaker inkl. workshop v/Liesbeth Reekmens (på engelsk)
16.35 – 17.00 Q&A, forfriskninger samt godt netværk
17.00 Tak for i dag.
17.00 – 18.00-ish Ekstra debat- og netværkstid

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
4. april
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis

Sted

wehlers/SQUARELY Copenhagen
Bredgade 66
København, 1260 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.