Indlæser events

Lige nu i spændende Tirana … følg os på SoMe

Kort beskrivelse

Albanien var tidligere et af Europas fattigste og mest lukkede lande. Med det socialistiske styres kollaps i 1991 blev vejen banet for fri markedsøkonomi og udenlandske investeringer. Det har medført en række imponerende byggeprojekter inden for både hospitality, work space, education og cultue. Albanien har en uovertruffen natur. Vi skal på betagende dagsture rundt i landet med base i hovedstaden Tirana, hvor vi skal besøge spændende projekter – både nye og transformerede, præsenteret af lokale og internationale tegnestuer.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
13. april
Slut:
19. april
Pris:
7.200,00kr. – 48.600,00kr.

Arrangør

Meet2Build

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Yderligere info

Danske CEBRA har netop vundet det prestigefyldte Tirana Tower – et imponerende eksempel på, hvad der venter i én af Europas sidste uopdagede perler, som du får mulighed for at lære at kende på nært hold.

Skriv til os for mere information

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.