Indlæser events

Lige nu i spændende Tirana … følg os på SoMe

Albanien var tidligere et af Europas fattigste og mest lukkede lande. Med det socialistiske styres kollaps i 1991 blev vejen banet for fri markedsøkonomi og udenlandske investeringer. Det har medført en række imponerende byggeprojekter inden for både hospitality, work space, education og cultue. Albanien har en uovertruffen natur. Vi skal på betagende dagsture rundt i landet med base i hovedstaden Tirana, hvor vi skal besøge spændende projekter – både nye og transformerede, præsenteret af lokale og internationale tegnestuer.

Danske CEBRA har netop vundet det prestigefyldte Tirana Tower – et imponerende eksempel på, hvad der venter i én af Europas sidste uopdagede perler, som du får mulighed for at lære at kende på nært hold.

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
13. april 2023
Slut:
19. april 2023
Pris:
7.200,00kr. – 48.600,00kr.

Arrangør

Meet2Build

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.