ACO

ACO Nordic A/S, en del af ACO Group med over 65 års erfaring, er førende inden for regn- og spildevandsløsninger globalt, med aktiviteter i over 50 lande og 40 produktionssteder. Gruppen, der omsatte for 1,15 milliard euro i 2022, beskæftiger 5300 ansatte. ACO, etableret i 1946 og familieejet siden tre generationer, har base i Büdelsdorf, Tyskland, og ledes af Hans-Julius og Iver Ahlmann.

ACO fokuserer på innovative løsninger til klima- og miljøudfordringer, med høj kvalitet og standarder i produktudviklingen. Den danske del, ACO Nordic A/S i Ringsted, tilbyder komplette afvandingsløsninger, skræddersyede til specifikke projekter i Danmark, understøttet af et lokalt kompetencecenter og et netværk af konsulenter.


ACO Nordic A/S lægger stor vægt på at levere den rette afvandingsløsning, der opfylder behovene for afvanding i præcis dit projekt. Vi tilbyder også at sammensætte specialdesignede og skræddersyede løsninger til ethvert afvandingsprojekt i samarbejde med arkitekter, ingeniører og rådgivere.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoNicklas Lionett
Direktør
nicklas.lionett@aco.com

logoThomas Jønsson
Salgschef, VA & VVS
thomas.jonsson@aco.com
28885538
logoNanna Faxlev
Marketingassistent
nanna.faxlev@aco.com
28885534

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.