Airmaster A/S

Airmaster A/S er etableret 1. april 1991 af Henrik Stæhr og Kim Jensen. Virksomheden var oprindelig en handelsvirksomhed, men i 2005 startede egen produktudvikling på Industrivej i Aars og en ny fabrik blev bygget.

Airmaster A/S er i dag Europas førende inden for decentral komfortventilation.

Airmasters decentrale ventilationsløsninger holder bygningers energiforbrug til ventilation og varme på et minimum – bl.a. fordi, der kun ventileres i de rum, hvor det er nødvendigt; og når det er nødvendigt. Dermed ingen energispild til unødvendig ventilation.

Ventilationsanlæggene er behovsstyrede stand-alone enheder, men kan også fungere i netværk og integreres til et BMS-system, f.eks. ved hjælp af Airmasters API.

Airmasters kundegrupper er indenfor offentlige institutioner og virksomheder – og vi samarbejder med vidensinstitutioner – herunder bl.a. AAU, AU og DTU.

Airmaster har i dag ca. 170 ansatte og har fokus på at være en rar arbejdsplads, hvor trivsel og samarbejde er i højsædet.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoHenrik Stæhr
Co-founder
hs@airmaster.dk
96982363
logoAnders Høj
Senior Sales Manager - Bornholm, Færøerne, Grønland, Island og Modulkunder
ah@airmaster.dk
20514822
logoRené Haahr
Area Manager - Sjælland og Øerne
rha@airmaster.dk
30801413

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.