Aluflam Group

Velkommen hos Aluflam Group!

 

Aluflam er en familieejet koncern, som i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter, ingeniører og tekniske eksperter udvikler og producerer standardprodukter og avancerede specialløsninger i glas og aluminium inden for byggeri, offshore, marine og transport. Med afsæt i 80 års erfaring sikrer vi, at æstetik og funktionalitet går hånd i hånd med krav og standarder til sikkerhed, energi, miljø og økonomi.

 

Hele værdikæden hos én leverandør

Som en af Verdens førende producenter af aluminiumsløsninger råder over hele forsyningskæden – fra ekstrudering over skæring, bukning og pulverlakering til samling og levering af færdigt produkt – på egne faciliteter i Danmark, USA, Australien og Litauen. Vi er ISO-certificeret på produktion og anvender udelukkende certificerede leverandører af råvarer, som lever op til tidens krav om bæredygtighed.

 

Specialister i facadeløsninger

Ud over de mange klassiske produkter og facadeløsninger fra Aluflam Facader A/S er Aluflam Group også kendt for vores udvikling og produktion af brandsikre konstruktioner fra brandklasse E 15 til EI 120. Brandsikre løsninger og non fire-ratede løsninger kan kombineres helt efter ønske og behov. Vi råder over egne test-faciliteter til kontrol af brandmodstand – og til dokumentation af andre krav fra nationale og internationale myndigheder.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.