Amstrup

Amstrup Skilte er eksperter i visuel kommunikation, udsmykning og skilte. Vi forvandler ideer og koncepter til funktionelle flotte og effektfulde rum og omgivelser. Vi leverer stærke helhedsløsninger til både den indvendige og udvendige visuelle identitet, funktion og wayfinding. Vi realiserer både store kædekoncepter såvel som unikke individuelle projekter med særlig fokus på specifikke detaljer.

Vores mål er at understøtte den visuelle identitet og funktion – således at vores ekspertise hjælper med at skabe synlighed, struktur, kommunikation og ikke mindst at styrke brandingen samt at skabe en behagelig atmosfære.
Alt i alt, elementer der bidrager til en bedre oplevelse for alle gæster, kunder og brugere – og som skaber en positiv indvirkning på parametre som effektivitet, arbejdsglæde og kundetilfredshed.

Vi samarbejder tæt med vores kunder, for at finde den bedste løsning baseret på idéer, design, funktionalitet, materialer, montage og økonomi. Erfaring, viden og faglige kompetencer, betyder at vi kan håndtere projekter fra start til slut – og undervejs i processen er vi er altid klar med sparring og knowhow. Vi kan bl.a. tilbyde:

• Idéudvikling og sparring
• Grafisk arbejde
• Projektstyring og tidsplaner
• Butiksregistrering og opmåling
• Myndighedsgodkendelser
• Vedligeholdelsesaftaler
• Prototyper
• Montage

Vi skaber flotte, gode og holdbare resultater ved at anvende de bedst mulige produkter, der samtidig tager højde for pris, kvalitet, miljø og ønsker. Gode relationer, forberedelse og stærke kompetencer i vores virksomhed, er for os afgørende parametre for at komme godt og sikkert i mål med en opgave – uanset format og størrelse.

Når vi skriver, at Amstrup Skilte er ’meget mere end skilte’ – så er det med andre ord fordi vi skaber synlighed og totalprofilering – herunder også indretning til kædebutikker, kontormiljøer, showrooms samt pyloner, lysskilte, digital skiltning, wayfinding, facadeskilte, bilreklamer, vægdekorationer, akustikvægge, bannere, henvisningsskilte og meget mere.

Vores team består af dedikerede og kreative medarbejdere, der har en dyb passion og troværdighed for deres arbejde. Vi leverer vores tjenester med et smil, en enestående service og en stolthed, der er dybt forankret i vores DNA. Vi arbejder hver dag med mange forskellige projekter, brancher og materialer, hvilket gør os til mere end bare en skiltevirksomhed.

Vi har lokationer i både hovedstadsområdet og centralt i Fredericia – og det gør at vi uden besvær kan løse opgaver i hele Danmark.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoJacob Degn Andersen
Markeds- og relationsmanager
jda@amstrupskilte.dk
31197374

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.