DAMPA ApS

Akustiske designløsninger til loft- og væg
Med en akustikløsning fra DAMPA er du sikret en robust og bæredygtig løsning uanset om du vælger en akustikløsning til loft eller væg. Alle vores løsninger produceres i stål eller aluminium på vores fabrik i Tommerup på Fyn. Ved at bruge stål og aluminium i vores akustikløsninger kan vi skabe præcis det design, som du ønsker.

Akustik har været en del af vores DNA siden 1951, du er derfor sikret akustikløsninger tilpasset dine behov og designønsker. Hvad end det er en løsning i akustikklasse A, B eller C, står vi klar til at hjælpe dig. Gennem vores Form Follows Function-filosofi kombinerer vi desuden vores nedhængte akustiklofter med integrationsmuligheder såsom diffus ventilation, belysning og klimaloft, så vi sammen kan skabe det optimale indeklima tilpasset dit projekt.

Robuste materialer i det cirkulære kredsløb
Stål og aluminium har unikke cirkulære egenskaber. Når metallerne først er udvundet, kan det, ved relativt få ressourcer genanvendes igen og igen uden at forlade det cirkulære kredsløb. Materialet forgår ikke og kan genanvendes utallige gange langt ud i fremtiden, uden at miste sine mekaniske egenskaber. Desuden sikrer materialernes robusthed, at DAMPAs løsninger har lange levetider, selv i travle og udsatte områder.

Hos DAMPA arbejder vi ud fra tankegangen ’Reduce – Reuse – Recycle’, som sikrer vi har fokus på de bæredygtige løsninger igennem hele processen fra udviklingen af nye produkter til det færdige produkt.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoLone Rold
Arkitekt og projekt rådgiver
lro@dampa.dk
24627007

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.