DEKO

DEKO har i mere end 50 år udviklet produkter til indvendigt byggeri, og vi er i dag en velkonsolideret virksomhed med et internationalt, anerkendt brand.

Vi er én af Skandinaviens førende udbydere af glasvægge og foldevægge og én af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder med ca. 150 tømrersvende som er specialiseret i indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggerier.

DEKO har tre overordnede forretningsområder:
• Udførelse af indvendigt tømrer- og snedkerarbejde i fagentreprise.
• Indretningsopgaver i storfag-, hoved- eller totalentreprise.
• Levering og montering af DEKO produkter.
• Materialesalg af systemgipsvægge, glasvægge, dør.

DEKO har hovedsæde og centrallager i Taastrup med afdelinger i Vejle, Nørresundby og Fredensborg. I samarbejde med faste lokale forhandlere leverer vi komplette indretningsløsninger til mere end 50 lande i Europa, Afrika og Asien.

Vores produktlinje er bred og gennemtestet, og vi kan derfor også bidrage positivt med point til miljøcertificerede byggerier inden for en række forskellige kriterier.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoClaus Rosenbeck
Salgschef Sjælland
cr@deko.dk
21255214
logoNiels Kristensen
Salgschef Jylland & Fyn
nk@deko.dk
40303854
logoMartin J. Hamann
Salgs- & markedsudviklingschef
mjh@deko.dk
53532222

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.