EBB & FLOW

Prisbelønnet dansk lampevirksomhed blander kvalitetshåndværk og design!

EBB & FLOW er en dansk ejet lampevirksomhed beliggende i idylliske omgivelser syd for Aalborg og vi er stolte af at præsentere vores prisbelønnede lamper. Virksomheden blev grundlagt i 2013 af designer Susanne Nielsen og har siden da etableret sig som en aktør inden for dekorativ belysning til hoteller, restauranter, kontorer og private hjem.

EBB & FLOWs lamper er kendt for deres kvalitet og enestående design. Hver lampe er mundblæst af europæiske underleverandører, der er specialiseret i glas og krystal. Dette sikrer, at hver eneste lampe er fremstillet med den højeste faglige ekspertise og kvalitet. Derudover udføres den endelige montage og kvalitetstest af lamperne i Danmark, hvilket sikrer, at de lever op til standarder.

En særlig detalje ved EBB & FLOWs lamper er de håndlavede lampeskærme, der er fremstillet af tekstiler fra anerkendte internationale designere som Christian Lacroix, Designers Guild og mange flere. Disse tekstiler er valgt med omhu for at sikre, at lamperne udstråler den højeste kvalitet og æstetiske appel.

Vores produktportefølje omfatter pendler, væg-og loftlamper, bord- og gulvlamper og lampeskærme.

Virksomhedens hovedmarkeder omfatter Storbritannien, Frankrig, Holland, Tyskland og de skandinaviske lande. I alle lande arbejder vi tæt sammen bl.a. indretningsarkitekter for at sikre projektet udføres perfekt og med de modificeringer der måtte være.

Vores lamper skaber unikke og smukke belysningsløsninger, der beriger indretningen af hjem og kommercielle rum over hele verden.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoThomas Dusinius Kronevald
CEO
thomas@ebbandflow.dk
28258907
logoSusanne Nielsen
Founder and Creative Director
Susanne@ebbandflow.dk
28258907

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.