FM Mattsson

Der er sket meget, siden Frost Matts Mattsson grundlagde FM Mattsson i 1865. Fra at fremstille og sælge urværkskomponenter lokalt til stueure samt lusekamme, klokker, spænder og dejspore til i dag at fremstille og sælge armaturer af høj kvalitet med funktionelt design på det globale marked.

FM Mattsson er en del af koncernen FM Mattsson Mora Group, som er markedets førende i Norden. Hovedkontoret ligger i den svenske by Mora, hvor også al udvikling, fremstilling og samling af FM Mattssons produkter finder sted.

Vores historie

1876 støbte Frost Matts Mattsson sin første vandhane. Siden da har vi produceret blandingsbatterier af høj kvalitet og med tidløs design på vores fabrik i Mora. I dag er vi en af Nordens største og mest moderne armaturfabrikker. Hundreder af tusinder af haner forlader vores fabrik hvert år og finder plads i køkkener, badeværelser og vaskerum over hele verden.

Håndværkstradition siden 1865

Med al produktion i Mora er det nemt for os at kontrollere vores udledninger og miljøpåvirkning. Vi stræber altid efter at bruge miljøvenlige materialer, blyfrie materialer og når det er muligt – genanvendte materialer. Når vi producerer nye produkter, forsøger vi altid at minimere vores samlede miljøbelastning.

Vores tekniske løsninger

Høj teknisk indhold, kvalitet og pålidelighed har bidraget til mærkets stærke position. Produkterne er baseret på afprøvede løsninger med førende markedsførende teknologier, såsom blødlukning, keramisk tætning, trykafbalancerede termostater, UV LED-rengøring og tilsluttede blandingsbatterier.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoHenrik Møller Vinther
Energi- & Projekt Manager Danmark
henrik.vinther@fmmattssongroup.com
53121333
logoDan Sternberg
Energi- og projektrådgiver Øst Danmark
dan.sternberg@fmmattssongroup.com
20181909
logoKim Buhl
Energi- og projektrådgiver Vest Danmark
kim.buhl@fmmattssongroup.com
61758889

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.