FRØSLEV

Frøslev – En stærk profil

Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed med hovedkontoret beliggende i Frøslev i Sønderjylland og øvrige kontorer i Aarhus og Albertslund. Virksomheden ejes og administreres af administrerende direktør. Martin L. Petersen, og er en af Danmarks førende leverandører af træ til byggeriet.

I Frøslev kender vi træ. Med rødder der strækker sig tilbage til 1931, har vi produceret og leveret kvalitetstræ til alle dele af byggeriet både i Danmark og i udlandet. Vi hjælper vores kunder med at skabe innovative og bæredygtige løsninger, og vi er videnspartnere til byggeprojekter og rådgiver om det bedste valg af træ til byggeriet. Vi lader os inspirere af de krav, der stilles til både funktion og arkitektur og vores afsæt er altid, at anvende træbaserede materialer, der hvor de egner sig bedst.

Find materialerne til dit næste byggeprojekt i vores store sortiment. Har du brug for vejledning, deler vi hellere end gerne vores store viden om træ med dig for at finde den helt rigtige løsning.

Læs mere på frøslev.dk

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoDorthe Pedersen
Projektsalg og arkitektrådgiver
dpe@froeslev.dk
28550585
logoKaren Blomberg
Projektsalg / Marketingskoordinator
kbl@froeslev.dk
51233531
logoJacob Poulsen
Arkitekt- og entreprenørkonsulent, vest
jpo@froeslev.dk
24764912
logoThomas Lindner Nielsen
Projektudvikling & Produktspecialist
tln@froeslev.dk
26833832
logoBrian Christensen
Projektsalgschef
bc@froeslev.dk
73670653

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.