Hudevad Radiator Design

Hudevad Radiator Design er dansk designede radiatorer af højeste kvalitet, er synonym med tidløst og langtidsholdbart design med fokus på energieffektive og bæredygtige løsninger, hvor vi giver vore kunder en verden af muligheder inden for specielle og kundetilpassede løsninger.

Hos Hudevad hjælper vi med at afdække konkrete ønsker og behov ved opstart af projekteringen og samarbejder med arkitekter og ingeniører om at finde den rette løsning der lever op til alle relevante krav. Ofte opstår der behov for at udvikle en helt speciel løsning for at komme i mål med projektet og her er vi naturligvis med hele vejen og udarbejder prototyper, mockups, tegninger osv. Ved større projekter afholdes løbende opfølgningsmøder med de involverede parter, så alle arbejder mod samme mål.

Hudevad arbejder kontinuerligt og aktivt med grøn varme og medvirker positivt til et byggeprojekts DGNB-certificering. På hudevad.dk kan du blive klogere på vores grønne profil, vores design filosofi og ikke mindst finde relevant information om vores unikke Hudevad radiatorer.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoMartin Erichsen
Sales - Area Sales Manager Denmark, North
mer@hudevad.com
21212194

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.