LIVING ART

LIVING ART – INDRETNING OG INDEKLIMA AF HØJ KVALITET
Living Art er en dansk, familieejet virksomhed stiftet i 1987 og udpeget som Gazellevirksomhed i 2003, 2004, 2016 og 2017. Living Art har hovedsæde og showroom i Søborg nord for København.

Living Art forhandler solafskærmning, gardiner, tekstiler og tæpper fra verdens førende producenter og designere. Vi leverer endvidere indendørs og udendørs solafskærmning i form af markiser og persienner, herunder motoriserede løsninger, der fungerer automatisk og kan styres via mobil og pc.

Living Art er specialister i indeklima og tilbyder at optimere temperatur, akustik og lysforhold af hensyn til trivsel og arbejdsglæde. Et andet stort fokusområde er den grønne omstilling, hvor vi hjælper vores kunder med energioptimering og brug af bæredygtige materialer.

Living Arts konsulenter og erhvervsrådgivere yder rådgivning og service på højt niveau. Vi hjælper med æstetisk smukke og spændende indretningsløsninger, altid med udgangspunkt i optimal funktionalitet, kvalitet og holdbarhed.

Living Art leverer, monterer, vedligeholder og udskifter materiel både inde og ude. Vi tilbyder at lave tilstandsrapporter og indgå serviceaftaler, hvor vi påtager os ansvaret for drift og vedligehold.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoJeanette Friedrichs
Relation Director
jf@livingart.dk
22250532

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.