Pressalit

Funktion og design i verdensklasse
Pressalit er en dansk leverandør af løsninger til badeværelset i høj kvalitet og dansk design. Det brede sortiment inden for alt fra toiletsæder til badeværelsestilbehør og fleksible og justérbare hjælpemidler til personer med fysisk funktionsnedsættelse, tilbyder løsninger til ethvert behov.

Pressalit har siden 1954 leveret højkvalitetsløsninger til badeværelset og køkkenet. Med design, udvikling og produktion i hjertet af Ry i Østjylland og med et verdensomspændende netværk, står Pressalit stærkt funderet både lokalt og globalt. Løsningerne fra Pressalit vidner ikke kun om funktionalitet og fleksibilitet, men i høj grad også om en stærk designkultur, der spænder vidt fra samarbejder med kendte danske designere til professionelt stærke inhouse-designere, som har mange års erfaring inden for området.

Social ansvarlighed i alle niveauer
Udover at holde skarpt fokus på design, håndværk, produktion og holdbarhed, når det kommer til produkterne, er Pressalit også en virksomhed med stærke værdier. Det ses tydeligt i det store arbejde med social ansvarlighed. Her kan du være sikker på at få velproducerede løsninger, der er lavet med tanke for omverdenen, og Pressalit giver med sit store fokus på medarbejdertrivsel og medmenneskelighed et ekstra niveau til de dybtliggende værdier, som kort fortalt kan udtrykkes i Pressalits overordnede formål: ’Let’s make room for people’.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoBeata Anna Richter
Sales Consultant
bag@pressalit.com
51551446
logoClaus Albertsen
Nordic Sales Director
cal@pressalit.com
21683790
logoLars Jensen
Konsulent / Jylland, Fyn
lje@pressalit.com
20487342

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.