SIEDLE NORDIC

Hvem er vi?
Siedle er en førende producent af dørtelefonanlæg og bygningskommunikationsteknik i Tyskland og resten af Europa. Disse anlæg har genopfundet sig selv utallige gange i virksomhedens lange historie. Siedle har altid været en pioner – og innovator er dermed forblevet tro mod sine værdier.

Oprindelse og overblik
Fra at være pioner inden for dørtelefonsanlæg er vi efterhånden blevet en førende innovatør inden for bygningskommunikation, og vores systemer bruges over hele verden – i små og store boligbyggerier, virksomheder, klinikker, koncertsale og museer.

Fremtidig iværksætter
Som specialist i bygningskommunikation vælger vi netværksvejen: teknologisk med vores IP-systemer, hvorigennem dørkommunikation kan integreres i virksomheder eller Smart Home, og strategisk via samarbejde med samarbejdspartnere som Jung og eNet og Smart Home Alliance.

Made in Furtwangen
Siedle udvikler og producerer udelukkende i Furtwangen i Schwarzwald. Det handler om kvalitetssikring, men er også et udtryk for støtte til lokalområdet og dets indbyggere.

Ansvarlighed
Siedle har et stort socialt ansvar over for sine medarbejdere, sin beliggenhed og miljøet. Det står for jobsikkerhed, lokal sikkerhed og social balance.

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoAllan F. Mikkelsen
Salgschef
afm@siedle.dk
70220002
logoKim Alvang-Nielsen
Sælger
kim.alvang-nielsen@siedle.dk
76904155

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.