SJEC Danmark

SJEC Danmark tilbyder professionel rådgivning, projektering og servicering til alt indenfor elevatorer, rulletrapper, rullefortove, lifte og automatiske døre
SJEC Danmark står utroligt stærkt i markedet, og vi er tro mod vores grundlæggende værdier om dedikation, faglighed og professionalisme i alt hvad vi foretager os. Vi leverer udelukkende produkter af højeste kvalitet, rådgivning på højt faglig niveau og den ypperste viden til alle de faggrupper og målgrupper, vi samarbejder med; bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og, naturligvis, slutbrugerne.

Vi er din professionelle samarbejdspartner
Vi har mange års erfaring indenfor branchen og tilbyder sparring og rådgivning i alle faser af et byggeri. Det optimale resultat opnås, hvis vi er med allerede når projektet er på tegnebrættet. Der er nemlig rigtig mange mellemregninger, betragtninger og beslutninger der skal tages stilling til, når eksempelvis en elevatortype skal vælges.

Hvad er den forventede driftcyklus i forhold til produktets styrke og kvalitet?

Hvordan er det med skaktens udformning? Dét svar har store konsekvenser for de mulige leverandører.

Hvordan skal tilgængeligheden til elevatorerne være? Også for dem med et handicap?

Hvordan skal elevatorerne passe ind i forhold til den fremtidige drift og vedligeholdelse af den bygning, der er på tegnebrættet?

Alt dette, og mere til, er vigtigt at forholde sig til, allerede mens projektet tegnes. Og dér vil vi være uvurderlige sparringspartnere, fordi vi både er i stand til at stille de rigtige spørgsmål og levere de krystalklare svar.

SJEC agenturet
Hos SJEC Danmark har vi succesfuldt og eksklusivt varetaget agenturet af SJEC Corporations elevatorer og rulletrapper siden 2008. SJEC Corporation er en anerkendt global virksomhed, der så dagens lys i 1992 i Suzhou, Kina. Du kan læse meget mere om virksomheden nedenfor.

Vores agentur på SJECs elevatorer og rulletrapper gør os hos SJEC Danmark i stand til at levere en stærk portefølje af kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser – og vi er et stærkere alternativ end de øvrige etablerede udbydere på det danske marked.

Vi tilbyder også løsninger indenfor lifte, rullefortove og automatiske dørsystemer. Vores mange års erfaring i markedet har givet os et stort og stærkt netværk, der sikrer at vi kan give vores kunder den bedste rådgivning og de bedste produkter til prisen.

SJEC Danmark er naturligvis certificeret i forhold til de høje kvalitetsstandarder under ISO 9001.

I årevis har vi været helt fremme i feltet, når Børsens Gazelle-priser skulle uddeles

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoClaus Rasmussen
Lift ekspert
cr@sjecdanmark.dk
4520766533
logoKlaus Jacobsen
Salgschef og elevator ekspert
kj@sjecdanmark.dk
4540102067

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.