System One

System-One Belysning – Flere fortjener godt lysdesign
SYSTEM-ONE er stiftet ud fra en vision om at skabe belysningsløsninger, der kombinerer pris, kvalitet, teknisk faglighed og godt design. Vi brænder for at skabe unikke og stemningsfulde lysmiljøer, som kan tilpasses til enhver rumtype og projektstørrelse. Hos System-one arbejder vi derfor med stor teknisk ekspertise indenfor lysstyring og lysdesign, for at udvikle energieffektive og bæredygtige løsninger, som gavner både vores kunders økonomi og miljøet. Vi er ikke bundet til en bestemt producent, men forhandler belysning fra flere europæiske lande, som f.eks. Sverige, Belgien, Polen og Italien. Vores hovedfokus er derfor at skabe de bedste løsninger for vores kunder, uanset hvad deres behov er.

Vores kerneværdier er:

  • FLEKSIBILITET – Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører i Europa, som giver os mulighed for at være mere fleksible i at tilpasse produkter fra projekt til projekt.
  • BALANCE – Vi ønsker at der skal være god balance mellem kvalitet og pris.
  • ÆRLIGHED – Vi ønsker en ærlig dialog og langvarige samarbejder med vores kunder fremfor kortsigtet profit.

Se mere på www.system-one.dk/cases

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoAnders Olsen
Direktør/Founder
ao@System-One.dk
71999875
logoMaja Danborg
Belysningskonsulent
md@System-one.dk
71993454

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.