Taasinge Elementer

TAASINGE ELEMENTER A/S ER DANMARKS FØRENDE PRODUCENT AF PRÆFABRIKEREDE TAG OG FACADEELEMENTER.
Siden produktionen startede i 1971, har Taasinge Elementer præget udviklingen af det industrialiserede træelementbyggeri.

Alene til det danske marked er der igennem årene leveret over 6 mio. m2 træelementer. Årligt producerer vi i omegnen af 300.000 m2 træelementer, hvortil vi bruger ca. 20.000 m3 konstruktionstræ. Produktionen foregår i tre moderne fabrikker i Danmark, samt på en fabrik i Letland. Projekterne “skræddersyes” til byggerierne i Taasinge Elementers tre danske tegnestuer på Tåsinge, i Hampen og i Sindal. Taasinge Elementer tilbyder løsninger til alle typer byggeri.

Danmarks største producent af præfabrikerede tag- og facadeelementer.

Taasinge Elementer er Danmarks ældste og største producent af præfabrikerede træelementer. Siden produktionen startede i 1971, har Taasinge Elementer præget udviklingen af det industrialiserede træelementbyggeri. Hos Taasinge Elementer skræddersyes løsningerne til byggerierne, med afsæt i standardiserede detaljer, i samarbejde med vores mange kunder.

Vores produkter omfatter løsninger til alle typer nybyggeri, herunder produktion, lager, institutioner, skoler, kultur, idræt, kontor og ikke mindst “tæt-lav”-boligbebyggelser, samt etageboliger. Hertil kommer en række løsninger til energirenovering, når f.eks. den gamle facade- eller tagkonstruktion skal udskiftes, eller når betonfacaderne fra 60’erne og 70’erne trænger til en opdatering.

Elementproduktionen foregår på vores fabrikker på Taasinge, i Hampen, Sindal og Letland i opvarmede produktionshaller, hvor vi med avanceret produktionsteknologi og omfattende kvalitetssikring skaber løsninger, som afleveres klar til montering på byggepladsen.

Vores mission er konsekvent at sikre en innovativ udvikling af præfabrikerede elementer, hvor kvalitet og konkurrenceevne går op i en højere enhed. Vi vil skabe fremtidens byggeri med fokus på bæredygtighed, nye designs, materialevalg og høj færdighedsgrad, som gør en forskel.

Kort sagt: Smart Thinking, Smart Building!

Medlemsoplysninger

Kontaktperson

logoAllan Nykær Rosenhøj
Kundechef – Head of CRM
anr@taasinge.dk
41502090
logoFinn Juhl
Salgskonsulent - Projektsalg, Region Hovedstaden + Sjælland
fju@taasinge.dk
25505857
logoPer Hollænder
Senior salgskonsulent - Projektsalg, Region Syddanmark + Midtjylland
pho@taasinge.dk
40216455
logoThomas Winther Rasmussen
Salgskonsulent - Projektsalg, Region Nordjylland + Midtjylland
twr@taasinge.dk
20971112
logoJan Frydenlund
Projektchef / Head of Project Management
jaf@taasinge.dk
29816599
logoAlexander Laning
Head of Business Optimization
ala@taasinge.dk
25505859

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.