Teamtronic

Om Teamtronic

Teamtronic A/S er en dansk belysningsleverandør etableret i 1990 med speciale i produktion og levering af belysning – B2B. Teamtronic producerer og leverer færdige armaturer til både indendørs- og udendørsbelysning, og gennem årene har vi opbygget en stor erfaring i at tilbyde kundetilpassede løsninger grundet tæt samarbejde med samarbejdspartnere, eget lyslaboratorium og fleksibel produktion.

Hos Teamtronic arbejder vi tæt sammen med bygherrer, arkitekter og el-installatører over hele landet. Med afsæt i vores store erfaring og know-how tilbyder vi rådgivning og projektering fra A-Z med afsæt i detaljerede lysberegninger, for at kunne opfylde gældende standarder og krav til de enkelte belysningsprojekter.

Teamtronic har eget lyslaboratorie med spectrometer, photogoniometer og EMC-lab. Lyslaboratoriet gør det muligt at følge udviklingen indenfor LED belysning nøje, så kunderne tilbydes den bedste teknologi på markedet.

Læs mere på www.teamtronic.dk

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoMarianne Nimb
Key account manager & lysdesigner
nimb@teamtronic.dk
4524988530
logoMathias Joachim Larsen
Key account manager
mathias@teamtronic.dk
4529716595
logoMikkel Møller
Belysningskonsulent
mikkel@teamtronic.dk
4553780115

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.