TORMAX Danmark

TORMAX kvalitet til bevidste kunder
TORMAX Danmark A/S er markedsledende og har siden 1975 stræbt efter at levere exceptionel service fra velkvalificerede tekniske rådgivere og serviceteknikere.

Virksomheden har hovedkontor i Give (Jylland) og en afdeling i Greve (Sjælland) for at kunne yde en landsdækkende service. Med egne produktionsfaciliteter i Danmark sikrer TORMAX en unik nærhed til kunderne, høj fleksibilitet og korte leveringstider.

TORMAX installerede Europas første automatiske dør i 1951. I dag en førende producent af automatiske døre med 25 gruppeselskaber og 500+ distributionspartnere verden over. Automatiske døre fra TORMAX møder man i kontorbygninger samt i indkøbscentre, i hoteller og restauranter, i forretninger, i lufthavne og på banegårde, på skibe, i beboelsesejendomme – kort og godt i hundredvis af bygninger i hele verden.

TORMAX er en division af LANDERT Group, en uafhængig familievirksomhed, kendetegnet ved innovation, kvalitet og ægte entreprenørskab. LANDERT Group blev etableret i 1924 med hovedkontor i Bülach nær Zürich, Schweiz, og beskæftiger mere end 1000 personer fordelt over de to divisioner SERVAX (kundetilpassede elektriske drev) og TORMAX (automatiske dørsystemer).

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoHenrik Bach
Salgs- & installationsleder
henrik.bach@tormax.dk
4551313910
logoDan Risdahl Knudsen
Salgskonsulent
dan.risdahl.knudsen@tormax.dk
4524299636
logoCarsten Ravnhøj
Adm. direktør
Carsten.ravnhoej@tormax.dk
4540760750
logoCamilla Gaasdal
Product Manager
camilla.gaasdal.nielsen@tormax.dk
4551313917

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.