VELUX Commercial

VELUX Commercial designer og producerer dagslys- og ventilationsløsninger til industrielle, kommercielle og offentlige bygninger.

Vi giver dagslys og frisk luft samt brandventilation igennem alle former for tage og i alle typer af bygninger.

VELUX Commercial ønsker at være din foretrukne partner til ovenlys, komfortventilation og brandventilation i kommercielle bygninger. Vores team af dagslys- og ventilationseksperter hjælper dig med at vælge den bedste og sikreste løsning og sørger for, at den bliver korrekt monteret, at den fungerer og bliver vedligeholdt.

I dag bruger vi op til 90 % af vores tid inden døre i vores hjem, men også i industrielle, offentlige eller kommercielle bygninger, hvor vi arbejder, studerer eller shopper.

Dagslys og frisk luft er vigtige designvalg. Det kan øge produktiviteten hos bygningens brugere og indlæringsevnen hos børn med op til 15 %.

Ovenlys kan beskytte bygningen og dens brugere ved at fjerne giftig røg og varme i tilfælde af brand.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoMads Trøst
Projektrådgiver, Design & Projektering
Mads.trost@velux.com
29666829
logoBernt K. Andersen
Senior Projektrådgiver Design og Projektering, DGNB-Konsulent
Bernt.andersen@velux.com
20542501
logoKeld Pedersen
Senior Projektrådgiver Design & Projektering
keld.Pedersen@velux.com
23326731
logoMia Due
Projektrådgiver Design & Projektering
mia.due@velux.com
21525126

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.