VetroTech – Saint-Gobain

Hos Vetrotech mener vi, at sikkerhed er det vigtigste og at alle steder, hvor mennesker opholder sig, skal være helt sikre. Når det gælder om at beskytte menneskers liv og boliger, går vi ikke på kompromis med sikkerheden.

Derfor er det meget vigtigt for os, at boliger gøres sikre og at sørge for at beboerne føler tryghed og ro, uden at komforten mistes: Vi skal ikke vælge mellem sikkerhed og velvære.

Vi er pionerer indenfor passiv brandbeskyttelse og glasløsninger med høj sikkerhed. Vi bruger al vores viden til at sørge for at der indgår sikkerhed i ALLE byggeprojekter samt til fremmelse af mere bæredygtige konstruktioner.

Vi tager vores miljøansvar meget alvorligt. Vi kan tilbyde vores kunder fuld sikkerhed for, at Vetrotechs glasløsninger opfylder internationalt anerkendte miljøstandarder på alle stadier af deres livscyklus. Med hensyn til opbygning af bæredygtighed kommer vores løsninger med REACH-certificering og bidrager til komfort og sikkerhed for bygningens brugere.

Vi støtter dig også i processen med at få point til opnåelse af bæredygtige byggemærker som LEED, BREAM, WELL, DGNB, HQE og andre ved at give dig EPD’er og HPD’er på forlangende.

Medlemsoplysninger

Kontaktpersoner

logoLene Bommer
Specification Manager, Nordic & Baltic
lene.bommer@saint-gobain.com
26119359

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag information om Meet2Builds kommende arrangementer, aktiviteter og rejser direkte i din mail boks.